Núm. Registre Turisme HUTT-012169

l'Argentera

Un lloc ideal per descansar

Allotjament que pot acollir fins a 4 persones. Casa individual al nucli antic del poble, composta de dues plantes.

A la primera hi ha el menjador, la cuina i un foc a terra, a més de tots els estris per poder cuinar, coberteria i cristalleria, per la finestra es pot gaudir d'unes vistes magnífiques.

A la segona planta hi ha dues habitacions, cadascuna amb dos llits, en una d'elles es pot afegir un llit supletori, des de la finestra es pot veure el Castell d'Escornalbou i una vista diferent i única del poble de l'Argentera, la roba del llit, junt amb les mantes estan incloses en el lloguer, el bany incorpora una mitja banyera.

La casa està equipada amb cuina, nevera, forn, televisió, rentadora, estufes elèctriques i una post per planxar.

Als mesos d'hivern hi ha la possibilitat de comprar llenya per encendre el foc a terra, molt agradable, doncs, encara que el poble està a uns 300 metres d' altura, la sensació és d'estar molt més elevats, i són mesos freds.

L'estança a La caseta està pensada per poder gaudir de la lectura d'un bon llibre, o una conversa animada amb els amics, o senzillament, fer una becaina al costat del foc a terra.

Pels mesos d'estiu, el poble s'anima amb l'arribada de més gent, i es pot aprofitar la piscina municipal, dissenyada com un Spa a l'aire lliure, la terrassa de La Societat, únic casal del poble, a on és fan totes les activitats, dinars, sopars, concerts, obres de teatre, etc.

I per aquells que no tenen ganes de fer-se el dinar, hi ha un restaurant, Menjars l'Argentera, a on és menja francament bé.

Copyright 2013  La caseta

webmaster:    Js