Núm. Registre Turisme HUTT-012169

l'Argentera

Un lloc ideal per descansar

Que pots fer ??

 

Si sou amants de la natura, una de les millors coses que es pot fer, és gaudir de l'entorn, hi ha camins per fer excursions a peu, amb cotxe o amb bicicleta.

 

Si el que us agrada és el bullici, podeu acostar-vos a Reus, a Salou o a Port Aventura.

 

Si voleu platja, es pot anar des de La Pineda fins a Miami, amb tota una varietat de racons, des de tranquils fins a multitudinaris.

 

Si us agrada la cultura, en teniu a Tarragona, a Mont-roig del Camp amb el Centre Joan Miró, al Castell Monestir d'Escornalbou, als museus de Reus, o si voleu saber coses de l'arquitecte Antoni Gaudi, podeu anar a Reus i a Riudoms.

 

Si el que voleu és estar en contacte amb el món del vi, doncs a prop d'aquí hi ha la DO Priorat, la DO Terra Alta, la DO Montsant i la DO Tarragona.

 

Si us agrada menjar peix, Cambrils i els seus restaurants, és el lloc ideal, amb una oferta molt variada.

 

Si voleu menjar i beure, sense moure-us de l'Argentera, hi ha un restaurant, Menjars l'Argentera, a on és menja molt bé, i si busqueu unes simples llesques de pa amb tomàquet o unes tapes, al bar de La Societat ho podeu fer.

 

Si voleu jugar a golf, també és possible molt a prop, hi ha el Club de Golf Bonmont Terres Noves, el Club de Golf Reus Aigüesverds, el Club de Golf Costa Dorada, el Club de Golf la Graiera i el Lumine Golf Club.

 

Si veniu a l'estiu, hi ha una piscina municipal, dissenyada com un Spa a l'aire lliure, en la que es poden passar uns moments molt refrescants, juntament amb la família o els amics.

 

Durant tot l'any, es pot fer esport a les instal.lacions municipals, tant a la pista poliesportiva, com al frontó.

 

Si veniu acompanyats de nens, hi ha un parc infantil molt ben equipat, per sentir la il.lusió dels més petits.

 

Links d'interès

Marcador de link

Copyright 2013  La caseta

webmaster:    Js